Blyberg Timber AB söker industrielektriker

Serviceavdelningen har det övergripande ansvaret för underhålls- och reparationsarbeten vid Blyberg Timber AB. Vi söker nu flera

Industrielektriker

Din roll

Som Industrielektriker kommer du i huvudsak att arbeta med felsökning, reparation och förebyggande underhåll av industrins maskinanläggningar med tillhörande PLC-styrningar. Du kommer att jobba med system inom hydraulik, pneumatik, PLC samt frekvensstyrning. Även nymontage och visst mekaniskt underhåll ingår i arbetet.
Vi erbjuder ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där förebyggande underhåll prioriteras och alla oplanerade driftstopp måste undvikas och felsökningstider minimeras.

Din profil

Du har elteknisk gymnasial utbildning, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Ytterligare vidareutbildning och praktisk erfarenhet från arbete med frekvensomriktare, styrning av hydraulik och PLC – programmering/automation är meriterande. B-Körkort är ett krav.
Du förväntas att med hela din kompetens, engagemang och lojalitet bidra till att verksamhetsmålen uppnås. Som person är du nyfiken och villig att aktivt utveckla dig själv och din kompetens. Du sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Du kommer att jobba i ett team på vår service avdelning där du förväntas ta egna initiativ och ansvar för arbetsuppgifternas utförande och resultat. Det är ett krav att du kan arbeta både självständigt och i grupp när arbetsuppgifterna så kräver. Vidare är du flexibel och beredd på att ta dig an arbetsuppgifter som ligger utanför ditt ansvarsområde. Eftersom arbetet förutsätter egen planering och samarbete med såväl kollegor som driftspersonal, väger personliga egenskaper tungt för anställning.

Tjänsten innebär skiftgång där beredskap kan förekomma. Tillträde sker efter överenskommelse.
Bifoga CV och personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten

Vill Du veta mer om denna tjänst, kontakta: Elansvarig Stefan Mattsson, tel 072 502 6911 eller teknisk chef Jörgen Prawitz, tel 070 234 18 57.

Du är välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2018 till e-post: jorgen.prawitz@siljan.com