Blyberg Timber AB söker Underhållstekniker

till Blybergssågen i Älvdalen

underhallstekn_DSCF0938_2000pt

Dina uppgifter

Som Underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och transportutrustningar. I arbetet ingår bl.a. felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, mekaniska reparationer, ombyggnationer samt tillståndskontroller.

Som Underhållstekniker arbetar du mycket nära produktionen och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du brinner för teknik och ser problemlösning som en utmaning, där det är naturligt att utreda grundorsaken till varför problem uppstår och motverka att det återkommer igen. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Din profil

Vi söker dig som känner stort engagemang för ditt arbete då vi ser dig som en viktig kugge i vår verksamhet som arbetar med att ge anläggningen ett professionellt underhåll.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du är självgående och har ett bra driv i ditt jobb. Det är viktigt att du har förmåga att se och förstå hela processen och konsekvenserna av de åtgärder du vidtar. Vårt krav på dig är att du aktivt tar ett helhetsansvar för att uppnå bästa produktionsresultat. Det är viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra människor och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. Det krävs också att du som person är ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Din förmåga att se och hantera möjligheter som bidrar till verksamhetens utveckling är värdefull.

För denna tjänst ser vi gärna att du har någon form av mekanisk utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. Om du har certifikatet Heta arbeten, behörighet för saxlift/skylift samt kunskap inom elektronik är det meriterande. B-körkort är ett krav.
Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-11-10. Ansökan skickas till:

Blyberg Timber AB, Blybergsvilan 8, 796 91 Älvdalen
eller
tomas.turpers@siljan.com. ”Märk” Underhållstekniker.

Allmänna Villkor och frågor

Tjänstgöringsgrad: Heltid. Skiftarbete (kontinuerligt)

För frågor kontakta:

Michael Segefalk, Underhållsledare
0251-521 80 eller 072-501 32 62, michael.segefalk@siljan.com

Thomas Nordström, Produktionschef
0251-521 57 eller 072-219 72 02, thomas.nordstrom@siljan.com

Tomas Turpers, VD
0250-390 36 eller 070- 276 60 88, tomas.turpers@siljan.com