Blyberg Timber söker sågverksoperatörer

till Blybergssågen i Älvdalen

sagverksoperator_DSCF0933_2000pt

Dina uppgifter

Som sågverksoperatör arbetar du i vår produktion med varierande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team med arbetsrotation, så vi ser att du som söker trivs med att arbeta i grupp, har god social kompetens och är flexibel som person.

Din profil

Vi söker dig som känner stort engagemang för ditt arbete då vi ser dig som en viktig kugge i vår verksamhet som för att nå hög och stabil produktion.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du är självgående och har ett bra driv i ditt jobb. Det är viktigt att du har förmåga att se och förstå hela processen och konsekvenserna av de åtgärder du vidtar. Vårt krav på dig är att du aktivt tar ett helhetsansvar för att uppnå bästa produktionsresultat. Det är viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra människor och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. Det krävs också att du som person är ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Din förmåga att se och hantera möjligheter som bidrar till verksamhetens utveckling är värdefull. Vi ser gärna att du har ledarskapsprofil och ambition att växa med företaget.

För denna tjänst ser vi gärna att du har någon form av teknisk eller skoglig utbildning och/eller yrkeserfarenhet av sågverksarbete, men detta är inte ett krav. Om du har truckkort och är kunnig inom mekanik och elektronik är det meriterande. B körkort och god datavana är ett krav.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-11-10. Ansökan skickas till:

Blyberg Timber AB, Blybergsvilan 8, 796 91 Älvdalen
eller
tomas.turpers@siljan.com. Märk” Sågverksoperatör”.

Allmänna Villkor och frågor

Tjänstgöringsgrad: Heltid. Skiftarbete (kontinuerligt)

För frågor kontakta:
Thomas Nordström, Produktionschef,
0251-521 57 eller 072-219 72 02, thomas.nordstrom@siljan.com
Tomas Turpers, VD,
0250-390 36 eller 070-276 60 88, tomas.turpers@siljan.com