Blyberg Timber söker sågverksoperatörer

till Blybergssågen i Älvdalen

sagverksoperator_DSCF0933_2000pt

Dina uppgifter

Som sågverksoperatör arbetar du i vår produktion med varierande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team med arbetsrotation, så vi ser att du som söker trivs med att arbeta i grupp, har god social kompetens och är flexibel som person.

Din profil

Vi söker dig som känner stort engagemang för ditt arbete då vi ser dig som en viktig kugge i vår verksamhet som för att nå hög och stabil produktion.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du gärna är självgående med gott om initiativ och ansvar. Du är också flexibel, har ett bra driv i ditt jobb och du trivs med att jobba tillsammans med andra människor. Du har förmåga att se och förstå hela processen och konsekvenserna av de åtgärder du vidtar, samt att du ser och hanterar möjligheter som bidrar till verksamhetens utveckling, som är värdefull. Vi ser dessutom gärna att du har ledarskapsprofil och ambition att växa med företaget.

För denna tjänst är det meriterande att du har någon form av teknisk eller skoglig utbildning och/eller yrkeserfarenhet av sågverksarbete, att du har truckkort, samt att du är kunnig inom mekanik och elektronik. Däremot är B körkort och god datavana ett krav.

 

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan senast 14 september 2018, via e-post till:

niels.feller@siljan.com

Vi behandlar ansökningar löpande.

Allmänna Villkor och frågor

Tjänstgöringsgrad: Heltid. Skiftarbete (kontinuerligt)

För frågor kontakta:

Niels Feller, Personalledare,
0251-521 65, niels.feller@siljan.com

Thomas Nordström, Produktionschef,
0251-521 57 eller 072-219 72 02, thomas.nordstrom@siljan.com