Mekaniker – reparatör

Vi söker mekaniker till vårt sågverk i Insjön

Har du erfarenhet av reparationer inom industri och trivs att jobba i grupp för att gemensamt driva utvecklingen framåt? Vi erbjuder vi dig en tjänst som mekaniker på vårt sågverk i Insjön. Hos oss får du lösningsfokuserade trevliga kollegor som gillar det vi gör och bryr oss om varandra. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda dig en spännande roll med stor utvecklingspotential.

Om Bergkvist Siljan AB

Bergkvist Siljan är en modern sågverkskoncern i Dalarna. Koncernen innefattar råvarubolag samt tre sågverksenheter placerade i Insjön, Mora och Blyberg.

Sommaren 2019 gick de två anrika dalakoncernerna Siljan Group AB och Bergkvist-Insjön AB samman och blev Bergkvist Siljan-koncernen. Koncernen har ca 300 medarbetare i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland. Vi som arbetar på Bergkvist Siljan är stolta över att bruka och vidareförädla råvaran från skogen. Hos oss är hållbarhet viktigt och ett integrerat synsätt som präglar hela verksamheten.

Bergkvist Siljan AB är övertygade om att ett aktivt arbete med mångfald och jämställdhet skapar konkurrensfördelar och stödjer koncernens målsättning att vara en god samhällsmedborgare och en attraktiv arbetsgivare. Vi sätter stort fokus på ordning och reda, hälsa och säkerhet.

Arbetsbeskrivning

Som mekaniker har du ansvaret för underhålls- och reparationsarbetet på ditt skift. Arbetsuppgifterna innehåller felsökning, reparationer och förebyggande underhåll på en högt automatiserad maskinpark. Arbetet innebär skiftgång.

Vi söker

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och hoppas att du är kommunikativ, drivande och trivs med att ta beslut. Vi söker en god lagspelare som gillar att hitta olika lösningar på eventuella problem som kan uppkomma.

Då du kommer att jobba i produktion, vilket är våra interna kunder, så är det viktigt att du är serviceinriktad och har hög social kompetens.

Kompetenser och önskemål

  • Allmän kunskap inom mekanik
  • Grundläggande kunskap inom rullningslager, transmission, hydraulik och svetsning
  • Datorvana
  • B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kontakt

Vill du veta mer om denna tjänst kontakta gärna:

Benny Långberg, Underhållschef, 070-720 30 11, benny.langberg@bergkvistsiljan.com
Christina Gunroth Olsson, HR-Chef, 072-232 95 92, christina.gunrotholsson@bergkvistsiljan.com
GS Facket, Patric Blomkvist, 070-511 27 36, patric.blomkvist@bergkvistsiljan.com

Övrigt

Typ av anställning:           Heltid, tillsvidareanställning efter sedvanlig provanställning
Sista ansökningsdag:       15 augusti 2020
Ansökan skickas till:         jobb@bergkvistsiljan.com