Siljan Skog söker virkesköpare

Siljan Skog växer och satsar på framtiden. Vi söker därför virkesköpare till hela vårt verksamhetsområde i mellansverige, från norra Värmland till södra Jämtland och från kust till fjäll.

OM JOBBET

Som virkesköpare hos Siljan Skog är din huvuduppgift att skapa och vårda långsiktiga relationer med våra skogsägare. Arbetet är självständigt med stor frihet under ansvar, där du med stöd från vår organisation representerar vårt arbetssätt och ansvarar för hela affärskedjan gentemot skogsägarna.

KOMPETENS

De vi söker ska ha skoglig utbildning eller längre praktisk erfarenhet från skogsbranschen. Du måste brinna för att göra affärer, samt ha ett genuint intresse av att skapa och vårda långsiktiga relationer. Det är även viktigt att ha datorvana då vi jobbar mycket med de allra senaste skogliga affärssystemen. Körkort minst B är ett krav.
Du ska bo någonstans i området eller vara beredd att flytta hit och etablera dig här. Placeringsorter är i första hand på de orter där vi redan har köpkontor (se www.siljan.com).
Stämmer du in på detta så har du möjligheten att få ett fritt och roligt arbete tillsammans med goda arbetskamrater i en stark expansiv organisation.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan till någon av våra regionchefer, Ingemar Berling (Nord), Lars Strandberg (Öst) eller Magdalena Olsson (Syd) på adresserna ingemar.berling@siljan.com, lars.strandberg@siljan.com, magdalena.olsson@siljan.com
Ev frågor om tjänsten besvaras av Ingemar Berling på tel 070-190 59 47, Lars Strandberg tel 076-125 79 37, Magdalena Olsson 072-551 53 33, eller facklig företrädare ledarna Anders Pettersson 070-293 36 69.